Direct naar de contentDirect naar de footer

Over onFact

onFact is een eenvoudig te gebruiken online facturatieprogramma dat makkelijk uitgebreid kan worden met gratis modules. Zo wordt onFact helemaal afgestemd op de specifieke noden van jouw onderneming. Maak offertes, verkoopfacturen, beheer je aankoopfacturen, ... koppel met je bank en laat je documenten makkelijk doorstromen naar de boekhouder.

Hoe werkt de koppeling?

De koppeling met Yuki werkt op basis van enkele unieke gegevens die je vindt in je Yuki-account. Deze voer je in in onFact om jouw dossier aan je Yuki-dossier te koppelen. Vervolgens kan je je facturen makkelijk en zelfs automatisch doorsturen vanuit onFact. Aangezien de facturen worden afgeleverd in het elektronische UBL-formaat hoeven er geen factuurgegevens meer overgetypt te worden maar staat alles klaar om in te boeken. De koppeling werkt zowel voor verkoopfacturen, creditnota's en aankoopfacturen. Je kan je documenten handmatig doorsturen op elk moment, of stel automatisch doorsturen in om je documenten naar Yuki te verzenden zodra je ze naar je klant hebt verstuurd.

Voordelen

De ondernemer kan automatisch zijn documenten vanuit onFact naar Yuki laten doorstromen. Alles verloopt digitaal en moet dus niet meer op papier verwerkt worden. Geen dubbel werk meer! De boekhouder ontvangt tijdig en met regelmaat de te verwerken documenten in elektronische vorm. Gedaan met het overtikken van info: alle gegevens staan reeds netjes klaar in Yuki om geboekt te worden.