Direct naar de contentDirect naar de footer

Sophia, de chatbot speciaal gebouwd voor accountants! Perfect afgesteld om je klanten te helpen bij al hun fiscale vragen én dossiergerelateerde handelingen te automatiseren. De enige echte sidekick voor fiscale superhelden.

Hoe werkt de koppeling?

Je stelt een vraag aan de chatbot via één van de communicatie kanalen waar de chatbot op aangesloten is. De eerste keer zal je gevraagd worden om in te loggen op Yuki. Vervolgens kan je dossier gerelateerde vragen stellen zoals: de balans opvragen, onbetaalde facturen van leveranciers opvragen of bekijken welke klanten nog niet betaald hebben.Door te koppelen met Yuki kan Sophia nog meer communicatie automatiseren. Hierdoor kent je virtuele assistent alle dossiers en kan ze nog persoonlijker antwoorden.

Voordelen voor de accountant

  • Laat je klanten vragen stellen over hun dossier zonder dat het je tijd kost. Personaliseer de antwoorden van je chatbot met de gegevens van je klanten. Automatiseer handelingen in Yuki om tijd te besparen.

Voordelen voor de ondernemer

  • Bevraag je dossier via Facebook Messenger of Whatsapp zonder naar Yuki te surfen. Krijg advies op maat van je virtuele assistent, omdat ze je dossier kent. Je virtuele assistent kun je niet alleen informatie geven, maar ook dingen voor je aanpassen of toevoegen aan je dossier.

Hoe de koppeling activeren?

De koppeling kan ingesteld worden via het Bothive dashboard onder het integraties scherm. Daar krijg je stap per stap begeleiding om de koppeling te maken.Je stelt een vraag aan de chatbot via één van de communicatie kanalen waar de chatbot op aangesloten is. De eerste keer zal je gevraagd worden om in te loggen op Yuki. Vervolgens kan je dossier gerelateerde vragen stellen zoals: de balans opvragen, onbetaalde facturen van leveranciers opvragen of bekijken welke klanten nog niet betaald hebben.