Direct naar de contentDirect naar de footer

Over Wasp Software

Wasp Software laat het toe om je financiële documenten te synchroniseren met de Yuki boekhouding. Alle gegevens worden binnen één online boekhoudplatform opgeslagen, en kunnen op ieder moment geraadpleegd worden. Met het online boekhoudplatform van Yuki hoef je zo min mogelijk tijd te besteden aan je boekhouding en heb je daarom zo veel mogelijk tijd voor je onderneming.Wasp Software is een efficiënt kassasysteem voor uw modezaak. Dankzij onze jaren ervaring in winkel-, klanten- en stock management, zijn we de perfecte rechterhand bij het runnen van uw zaak. De gebruiker bepaalt zelf welke matenbalken hij nodig heeft, met welke parameters hij producten wil omschrijven, welk systeem van klantkortingen hij wil hanteren, welke informatie op het scherm komt, …Het programma gedraagt zich zoals de gebruiker dat verwacht, en niet omgekeerd. Vragen van de gebruikers, nieuwe tendensen, vernieuwende technologieën worden beantwoord door continue aanpassingen en verbeteringen. Door de Plug-ins kunnen we koppelen met Webshops, boekhoudprogramma’s, Mailchimp, CCV, ATOS Worldline, Fashion Cloud, …

Hoe werkt de koppeling?

Met de geïntegreerde koppeling worden alle facturen automatisch geboekt in de Yuki boekhouding. Niet meer exporteren of importeren, van zodra er een factuur wordt aangemaakt, is ze zichtbaar in de boekhouding. Ook de dagontvangsten worden automatisch doorgestuurd, zo zijn de resultaten meteen zichtbaar. Je kan dus vanop elke locatie alle gegevens raadplegen op het Yuki platform.

Voordelen van de koppeling

  • Tijdswinst: Het ontvangstenboek wordt automatisch doorgestuurd naar de Yuki boekhouding. De accountant ziet direct alle resultaten op het centrale platform.
  • Gekoppelde facturen: De Yuki accountant hoeft de documenten niet meer te controleren en te boeken. Via een webservice worden de verkoopfacturen volledig automatisch geboekt.
  • 24/7 actueel inzicht: Blijf altijd op de hoogte van de financiële stand van zaken. Op kantoor, onderweg, of gewoon thuis op bank. Met het online platform weet je zeker dat je altijd en overal inzicht hebt in de meest actuele cijfers.