Direct naar de contentDirect naar de footer

Maximale Herkenning

Te hoge werkdruk, veel manuele handelingen en het nijpende tekort aan personeel; het zijn grote uitdagingen binnen de accountancysector. De oplossing? Automatisering. 

Onze nieuwste service, Maximale Herkenning in samenwerking met Lyanthe, is ontworpen om automatisering nog verder te verhogen binnen jouw accountancykantoor. Nadat de technische herkenning van een document heeft plaatsgevonden, neemt deze service het stokje over, waarbij aanvullende dataverrijking plaatsvindt. Maximale Herkenning vult ontbrekende velden aan en zorgt zo voor volledige boekingsvoorstellen. De werking in Yuki blijft echter wel gewoon hetzelfde.

In onderstaande video legt collega Grietkin uit hoe we Maximale Herkenning in Yuki hebben geïmplementeerd en hoe je de service technisch kan activeren en gebruiken.

00:00
00:00
12:42

100% automatisering

Doordat 100% automatisering (met enkel technische herkenning) nog niet haalbaar is, zijn we de samenwerking aangegaan met een externe partner om de hoogst mogelijke mate van herkenning te bereiken. 

We bieden Maximale Herkenning aan in samenwerking met Lyanthe, een zusterbedrijf binnen de Visma-groep. De maximale herkenning vindt plaats na onze technische herkenning en vult eventuele lege velden aan, zoals gegevens van de relatie, bedragen, datums en referenties. Met de juist ingestelde standaardwaarden zorgt dit voor complete boekingsvoorstellen. Deze facturen zie je dan niet meer in de workflow, maar alleen nog bij de administratiecontrole.

Continue ontwikkeling

Naast de service ‘Maximale Herkenning’, blijven we continu werken aan onze technische herkenning en zetten we verder in op e-facturatie zoals UBL en Peppol. Onze ambitie blijft uiteraard om 100% documentherkenning te behalen met uitsluitend technische herkenning.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je nog aanvullende vragen of wil je sparren over de mogelijkheden? We gaan graag met je in gesprek! Contacteer dan je Customer Success Professional (of stuur een mail naar [email protected]) zodat we met je in gesprek kunnen gaan.