Direct naar de contentDirect naar de footer

Hoe werkt mobiel boekhouden?

Mobile accounting, oftewel mobiel boekhouden, vormt één van de belangrijkste trends en ontwikkelingen in de digitalisering van je boekhoudproces, omdat je via je smartphone altijd en overal toegang krijgt tot je financiële informatie. Van het scannen van bonnetjes tot het raadplegen van cijfers, van het goedkeuren van facturen tot het efficiënt communiceren:dankzij Yuki’s cloudtechnologie hou je je hele administratie via je smartphone bij.

Wat zijn de troeven van een boekhoud-app?

Een boekhoud-app is vooral een handige aanvulling op je boekhoudsoftware. Je krijgt namelijk snel inzicht in de financiële gegevens en kunt gemakkelijk bonnetjes en facturen uploaden. Kortom, het up-to-date houden van je boekhouding was nog nooit zo eenvoudig - en in de praktijk uit zich dat zo:

  • Op bezoek bij een klant, maar niet zeker of hij je factuur reeds betaalde? Open je boekhoud-app en krijg meteen  inzicht in openstaande facturen per klantrelatie. 
  • Net een zakelijke lunch betaald? Scan het bonnetje onmiddellijk in door er een foto van te maken. Gedaan met je zorgen maken over een onvolledige administratie! 
  • Onderweg en een belletje van een leverancier met een vraag? Per relatie heb je alles inzichtelijk en up-to-date via de boekhoud-app. Handig!

Een boekhoud-app is vooral een handige aanvulling op je boekhoudsoftware. Je krijgt namelijk snel inzicht in de financiële gegevens en kunt gemakkelijk bonnetjes en facturen uploaden.

De voordelen van mobiel boekhouden?

  • Je kunt je bonnetjes en facturen direct uploaden vanaf je smartphone.
  • Je hebt real-time inzicht in je financiële gegevens. Altijd en overal!
  • Je controleert veel sneller je factureren ter goedkeuring.
  • Je krijgt meteen inzicht in je leveranciers- en klantrelaties.
  • Communicatie tussen accountant en ondernemer? Any time, any place!

Starten met boekhouden op je smartphone?

Ken jij de Yuki Assistant app al? Met deze virtuele rechterhand wordt je boekhouding een heel pak eenvoudiger! Je volgt immers 24/7 de financiële gezondheid van je kantoor of onderneming op - en dat zonder moeite. 

Geniet van de vele voordelen van mobiel boekhouden en download de Yuki Assistant App