Direct naar de contentDirect naar de footer

Als je een Support-ticket stuurt of een voicemail inspreekt, dan weten wij: onze partner zit met een probleem. Je vond de gewenste informatie niet terug in onze 24/7 self-service vol artikels, video’s en webinars en hebt nood aan een rasechte Yuki-expert.

Een complex vraagstuk zoals het jouwe vraagt namelijk om grondig onderzoek van onze Support-collega’s. En zij werken het best zonder dat ze afgeleid worden door hun telefoon. Zeg nu zelf: jij geniet ook van deep-focus, toch?!

Daarom vragen we jou om een duidelijke voicemail achter te laten. Zo kunnen onze Yuki-experts meteen op onderzoek uit trekken en geniet je van een snelle, gestructureerde en efficiënte ondersteuning op maat.

Binnen de 24 uur - en vaak zelfs vlugger! - krijg je van ons een eerste antwoord. Heb je daarna nog meer persoonlijke hulp nodig? Dan nemen onze Support-medewerkers zelf contact met je op om je verder te helpen! Klaar om ontzorgd te worden?!

Bon, even samenvatten! Zoek je hulp? Volg dan deze stappen:

  1. Neem een kijkje in onze self-service via deze link of via het ‘I’-icoontje in onze Yuki-software. De kans is héél groot dat je daar al een antwoord vindt!
  2. Geen antwoord gevonden? Neem contact op met ons Support-team door ons contactformulier in te vullen, een ticket aan te maken of een spraakbericht in te spreken.
  3. Onze experten gaan met je vraag of probleem aan de slag en streven ernaar om jou binnen de 24 uur een antwoord te bieden op je vraag. Is je vraag echter erg complex? Dan zoeken we het eerst grondig voor je uit en kan het wat langer duren, maar we houden je sowieso op de hoogte.
  4. Vraagt je complexe vraag eerder om persoonlijke begeleiding van Customer Support? Dan nemen we zelf contact met je op!