Direct naar de contentDirect naar de footer

Visma | yuki

Sinds augustus 2020 maakt Yuki deel uit van de Visma-familie. En daar zijn we trots op. We worden immers goed omringd, want na meerdere strategische overnames is Visma erin geslaagd om de Europese marktleider te worden in cloudoplossingen voor de accountancysector. Ondertussen zijn er wereldwijd meer dan 150 softwarebedrijven aangesloten bij de Visma-familie en delen we samen één missie: jouw bedrijf efficiënter maken. 

Bovendien behouden alle bedrijven in de Visma-groep hun autonomie en unieke positionering. Voor jou betekent dit een warme, authentieke samenwerking, met persoonlijk contact en oplossingen op maat. Samen met de andere Visma-bedrijven richten we ons op de innovatieve toekomst en focussen we ons resoluut op de beste dienstverlening voor onze klanten.

Visma in cijfers:

  • Top 5-notering van softwarebedrijven in de Europese Unie
  • 14.000+ medewerkers, waarvan 6.500+ developers
  • Meer dan 150 bedrijven zijn aangesloten bij Visma
  • 100% passie voor ons vak en onze klanten

Visma Connected Experience voor accountants

De Visma Connected Experience voor accountants? Die bundelt de krachten van verschillende innovatieve Visma-bedrijven. Samen werken we aan een toekomstbestendig ecosysteem voor de accountancysector, door voortdurend te zoeken naar de beste cloudoplossingen om alle werkzaamheden binnen een accountants- en administratiekantoor te ondersteunen.

Benieuwd naar de Visma Connected Experience voor Accountants?