Direct naar de contentDirect naar de footer

Een absolute topprestatie? Dat vraagt om een absolute topprijs. En precies om die reden reiken we jaarlijks zes welverdiende Yuki Awards uit aan onze partners. Deze partners blinken stuk voor stuk uit op het gebied van groei, tevredenheid, kwaliteit, tijdigheid of automatisering - en worden voor hun harde werk, doorzettingsvermogen én succes in de bloemetjes gezet op ons spetterende Yuki Partner Gala. Verdient jouw kantoor een Yuki Award en wil je deze keer graag écht kunnen meedingen naar de prijzen? Gelijk heb je! In deze blog nemen we elke prijs onder de loep en verklappen we je graag een aantal verhelderende tips en aandachtspunten. Hallo, toekomstige winnaar?!

Fast Growing Award

What’s in a name?! Deze Yuki Award, zoals de naam reeds suggereert, zet de snelste groeier in de bloemetjes. En terecht! De kwantitatieve evaluatiemethode en graadmeter voor deze prijs? De sterkste stijging qua aantal administraties, binnen één jaar. Een gedreven digitale opstart, volle goesting om de software vanbinnen en vanbuiten te ontdekken, een duidelijke visie om de klanten mee te nemen in het Yuki-verhaal én een interne honger, drive en ambitie om te blijven evolueren door meer administraties toe te voegen: is jouw kantoor klaar om dit jaar de hardste groeier te worden?! Fast Growing, it is!

Tips:
  • Grijp onze aangeboden onboarding als een kans om de software zo goed mogelijk in de vingers te krijgen en zit samen met je ondernemer om de vele voordelen van Yuki te bespreken. 
  • De meerwaarde van onze automatisering voel je het sterkst wanneer je zo veel mogelijk dossiers op Yuki zet. Bespreek de penetratiegraad met je CSP en stippel een duidelijk groeitraject uit.

Onze kwaliteitsmonitor vormt dan ook de perfécte partner-in-crime om volledig up-to-date en geïnformeerd te blijven.

Customer Intimacy Award

Een huizenhoog cliché, maar wél eentje met een stevige kern van waarheid: de klant is koning. Onze Customer Intimacy Award staat daarom volledig in het teken van de klant. Scoort jouw kantoor het hoogst op het gebied van klanttevredenheid? Peil je voldoende naar de feedback van je klanten via onze Yuki-functionaliteit? Verwerk jij alle transacties op onnavolgbaar snelle wijze? En blinkt jouw kantoor uit qua begeleiding, ondersteuning en communicatie? Wel, door te peilen naar je klanttevredenheid en je transacties zo tijdig mogelijk te verwerken zitten jij en je medewerkers alvast in polepositie om deze prijs in de wacht te slepen! Tot op het podium?!

Tips:
  • Als ‘Portaalbeheerder’ kan je een Yuki-functionaliteit activeren om, aan de hand van een pop-up in de software, te peilen naar de tevredenheid. Dit levert heel wat inzichten op. 
  • Wees actief bezig met de klanttevredenheid en denk goed na over de vragen waarop je een antwoord wenst. Via mail, via de software of via telefoon: communicatie is alles!

Product Leadership Award

De Product Leadership Award? Dat is een bijzondere prijs om als kantoor mee naar huis te nemen. Deze Yuki Award draait immers volledig om automatisering en toegepaste productkennis - en ziet in onze kwaliteitsmonitor de perfécte partner-in-crime om volledig up-to-date en geïnformeerd te blijven. Wie heeft het beste rapportcijfer qua kwaliteitsscore over alle administraties? Welk kantoor scoort het best op vlak van automatisatie? Wie gebruikt Yuki’s software op de meest optimale en efficiënte wijze? En welke partner volgt alle software-updates op de voet? Hoog tijd om je automatisatiegraad te verhogen… als je deze prijs wenst te claimen!

Tips:
  • Laat je ondernemers tijdig en frequent aanleveren. Ondernemers die op weekbasis aanleveren, creëren 52 leermomenten in Yuki om de automatisatie te verbeteren.
  • Gebruik je kwaliteitsmonitor geregeld en hou je controles tijdig bij. Door een vast moment in te plannen om je kwaliteitsmonitor te bekijken, spot je snel wat er goed en minder goed loopt.

Operational Excellence Award

De Operational Excellence Award? Die vormt de kers op de taart van het Yuki Partner Gala. Deze Yuki Award combineert immers alle bovenstaande kwaliteiten: van productkennis tot tijdigheid, van procentuele groei tot kwaliteitsscore, van digitalisering tot automatisering en van penetratiegraad tot klanttevredenheid. Kortom, deze prijs wordt gegeven aan de partner die overkoepelend het best heeft gepresteerd. Ben jij klaar om de absolute hoofdvogel van de avond af te schieten? Dan wordt het hoog tijd om nóg een tandje bij te steken, want er kan maar één kantoor… de beste leerling van de klas zijn! Let’s go!

Tips:
  • Er zijn enorm veel hulpmiddelen en tools voorradig, zoals het werken met CodaBox, Soda, verschillende koppelingen en Yuki-bundels, om de verwerking van documenten te optimaliseren. 
  • Blijf op de hoogte van de vernieuwingen en verbeteringen in onze software door onze algemene automatiseringssessies te volgen. Je kunt deze sessies aanvragen bij je CSP.

Ze belichamen alles waar Yuki voor staat en mobiliseren hun collega’s - intern én extern - om mee in ons verhaal te stappen.

Miss & Mister Yuki Award

Miss & Mister Yuki: over échte Yuki-ambassadeurs gesproken! Ze zijn enorme fan van Yuki, duiken met plezier diep in de software, leveren ons geregeld constructieve feedback, steken hun aanstekelijke enthousiasme niet onder stoelen of banken en dragen actief bij aan de vooruitgang van ons online boekhoudpakket. Kortom, ze belichamen alles waar Yuki voor staat en mobiliseren hun collega’s - intern én extern - om mee in ons verhaal te stappen. Haal jij deze Yuki Award binnen en word je binnenkort gebombardeerd tot Miss of Mister Yuki? Succes, topper! 

Tips:
  • Draag een actief steentje bij aan onze software, door geregeld feedback te geven, door in nauw contact te staan met je Customer Success professional en door mee in het Yuki-verhaal te stappen.
  • Durf een pioniersrol als ‘Key User’ op te nemen en probeer zo goed mogelijk je medewerkers en klanten te begeleiden tijdens de implementatie. Iedereen heeft een rolmodel nodig!

Één software, één avond, zes prijzen, zes winnaars: is jouw kantoor klaar om op het volgende Yuki Partner Gala één van onze Yuki Awards te bemachtigen? We hebben zelfs een nieuwigheid voor jou in petto: onze Sustainability Award! Volgend jaar opent onze ‘Portal of Happiness’ opnieuw wagenwijd haar deuren op alweer een gloednieuwe, schitterende en spectaculaire locatie, dus… we kijken alvast reikhalzend uit om jou en je kantoor te zien verschijnen! Succes!

Wil je bovendien concreet met bovenstaande tips, tricks en aandachtspunten aan de slag om je kansen op een Yuki Award aanzienlijk te verhogen? Hou dan zeker onze Masterclass Webinars in de gaten om up-to-date te blijven over onze software en neem contact op met jouw Customer Success Professional om de volgende stappen van jouw kantoor te bespreken! Back to work!

Geniet na van het Yuki Partner Gala 2023

00:00
00:00
00:00