Direct naar de contentDirect naar de footer

Sneller, beter, slimmer: zo maak je het verschil in het huidige accountancylandschap. De wereld verandert continu, dat heeft impact op je medewerkers en je klanten. Wil je competitief blijven, dat moet je meerwaarde bieden. Slimme tools verhogen je efficiëntie en ze bieden je waardevolle inzichten, die je klanten -  én je eigen bedrijf - vooruithelpen.

Waarom slimme tools zo slim zijn

Digitalisering en automatisering zijn niet meer weg te denken vandaag de dag, ook binnen de accountancy. Maar maak jij er al optimaal gebruik van? Met slimme boekhoudsoftware zoals Yuki centraliseer je al je processen in één overzichtelijk, gebruiksvriendelijk portaal. Gestroomlijnd, efficiënter en dus tijdbesparend, zodat je meer werk kan verzetten met hetzelfde aantal werknemers. Een gestandaardiseerd systeem dat aankoop, verkoop en facturatie integreert, is bovendien extra handig voor klanten en (nieuwe) werknemers. De perfecte tool voor je dagelijkse werking. Vandaag én morgen.

Met slimme boekhoudsoftware zoals Yuki centraliseer je al je processen in één overzichtelijk, gebruiksvriendelijk portaal.

Behoud het overzicht

De dagelijkse werking van je kantoor is stevig veranderd, zeker door COVID. Steeds meer werknemers werken op verplaatsing of volgens een flexibel uurschema. Daarnaast heeft elke medewerker een eigen klantengroep en workflow. Niet eenvoudig om dan nog het overzicht te behouden, maar wel essentieel. 

Je wil alles vlot laten verlopen en snel kunnen ingrijpen wanneer er zich problemen in de planning voordoen. Slimme tools zoals boekhoudsoftware Yuki werken met een gecentraliseerde workflow. Weergegeven in overzichtelijke dashboards en toegankelijk voor iedereen.  Zo zorg je ervoor dat werknemers de juiste taken uitvoeren, op het juiste moment, en dat iedereen inzicht heeft in elkaars planning en kan bijspringen waar nodig. 

De perfecte tool om verantwoordelijkheid, flexibiliteit en samenwerking te stimuleren, zonder dat het chaotisch wordt. Ook starten met slimme tools? Zorg ervoor dat ze compatibel zijn met je bestaande systemen en gebruiksvriendelijk zijn ingericht. Kan je nog wat hulp gebruiken bij de overstap naar slimme tooling? Het Yuki Support Team en Yuki Customer Success bieden alle extra dienstverlening die je nodig hebt.

Zet in op efficiëntie

Heeft ook jouw accountancykantoor te kampen met personeelstekort? Door te investeren in slimme tools kan je meer werk aan, met hetzelfde aantal  – of minder – mensen. Automatisering laat processen zoals inboeken sneller verlopen, zonder het risico op menselijke fouten. Enkele andere onmisbare tools zijn een bankkoppeling en facturatieprogramma, die alle bankzaken en facturatie vanzelf verwerken. Veel efficiënter dan handmatige verwerkingen. Zo verhoog je je productiviteit, verminder je de werkdruk en bespaar je kostbare tijd. Meer tips om de dagelijkse werking van je accountancykantoor te optimaliseren? Je vindt ze in deze blog.

Automatisering laat processen zoals inboeken sneller verlopen, zonder het risico op menselijke fouten.

Ga van inzicht naar meerwaarde

Gaat je traditionele dienstverlening sneller, efficiënter en betrouwbaarder, dan krijg je ruimte voor een nieuwe invulling van je job. Met slimme tools groei je moeiteloos door van klassieke accountant naar hoogwaardig strategisch adviseur. Elke ondernemer wil op cijfers kunnen bouwen. Een slim softwarepakket zoals Yuki verzamelt waardevolle data, waarmee je klanten toegevoegde waarde biedt. Gebruik ze bijvoorbeeld voor rapportering, benchmarken, scenario- en risicoanalyse. Meer weten over de voordelen van datagedreven management? Lees er hier alles over.

Slimme tools bieden je ook belangrijke stuurinformatie voor je eigen bedrijf. Hoe goed zit de workflow? Werken de geautomatiseerde processen naar behoren? Waar kan de productiviteit nog verhoogd worden? Door de tools en geleverde data slim in te zetten, kom je tot de meest efficiënte werkwijze voor je kantoor. Kortom, investeren in slimme tools is een topprioriteit.

Starten met Yuki

Aan de slag met Yuki? Strak plan! Met ons volledig gepersonaliseerd onboarding programma krijg je onze software makkelijk onder de knie. We begeleiden je stap-voor-stap met de implementatie van de software. Zo haal je alles uit ons platform.