Direct naar de contentDirect naar de footer

Dankzij de driedelige webinar-sessies van Steven Van Belleghem kregen we meer inzicht in hoe je als bedrijf een menselijke aanpak kan waarborgen nu digitalisering zo hoog op de agenda staat. Als trendwatcher, ondernemer en keynote speaker was bij ons te gast en lichtte hij zijn visie toe over welke digitale tools en interfaces je het best inzet als bedrijf en hoe je kan omgaan met de veranderende klantverwachtingen. Met meer dan 1000 internationale presentaties op zijn naam, weet Steven als geen ander hoe je de klant op een digitale én persoonlijke manier centraal zet.

00:00
00:00
26:51

Benieuwd naar hoe je zijn strategische visie en praktische tips kan toepassen?

In deze vlog focussen we meer op wat deze transitie betekent voor accountants specifiek. In een interview vertellen Ellen Sano, Managing Director Yuki BE, en Rogier van den Heuvel, Managing Director Yuki NL over hun ervaringen in de accountancy sector. Benieuwd naar hun visie? Dit komt er aan bod in deze vlog:

  • Hoe belangrijk is digitalisering;
  • Tips & tricks om daar de eerste stappen in te zetten;
  • Wat betekent dit voor de relatie tussen accountants en ondernemers;
  • En hoe ziet Yuki de digitale toekomst in deze sector?  

We nodigen je uit om de driedelige webinar-sessies van Steven Van Belleghem te herbekijken:

  • When digital becomes human De uitbraak van COVID-19 heeft een boost gegeven aan onze digitale manier van communiceren en handelen. Welke impact heeft dat op de menselijke klantrelatie? Klik hier voor het artikel.
  • Customers the day after tomorrow De hoeveelheid digitale tools en interfaces groeit snel. Steven legt uit hoe organisaties zich daarop moeten voorbereiden. Kom meer te weten via deze link.
  • The offer you can’t refuse Wat zijn de verwachtingen van klanten na de Coronacrisis? En welke grote globale trends zullen een impact hebben op de dagelijkse bedrijfsvoering? Herbekijk zijn webinar via deze link.

Benieuwd wat Yuki voor jouw kantoor kan betekenen?