Direct naar de contentDirect naar de footer

Eerder was Steven Van Belleghem bij ons te gast om zijn visie op de organisatie van de toekomst toe te lichten. Hij lichtte al één en ander toe in de vorige 2 webinars When Digital becomes Human en Customers the day after Tomorrow. In een vlog behandelden we ook de invloed van technologie op accountants specifiek.

De algemene verhaallijn in deze reeks draait om:

 • Hoe waarborg je een menselijke aanpak nu digitalisering hoog op de agenda staat?
 • Op welke digitale tools en interfaces zet je best in als bedrijf?
 • En hoe ga je om met veranderende klantverwachtingen? 

Met meer dan 1000 internationale presentaties op zijn naam, weet Steven als geen ander hoe je de klant op een digitale én persoonlijke manier centraal zet. Benieuwd hoe je zijn strategische visie en praktische tips kan toepassen?

In deze vlog focussen interviewt Steven Van Belleghem Nathalie Maes, Partner bij Moore Belgium, en Sebastian Vissers, Directeur bij NUWEA. In deze vlog vertellen ze

 • hoe zij inspelen op digitale vernieuwingen;
 • en hoe de vele technologische tools hen helpen in hun business.
00:00
00:00
40:44

Op zoek naar meer praktische tips?

Bekijk dan ook onze andere vlogs:

 • Hoe waarborg je het menselijke in digitaal klantencontact? (vlog 1/3)
  Wat betekent deze transitie nu specifiek voor accountants? In een interview vertellen Ellen Sano, Managing Director Yuki BE, en Rogier van den Heuvel, Managing Director Yuki NL over hun ervaringen in de accountancy sector. Herbekijk de vlog via deze link.
 • Hoe ga je om met veranderende klantverwachtingen? (vlog 3/3)
  In deze vlog interviewt Steven Jeroen Meens, co-founder & bestuurder bij Cynex, en Tim Hoogveld, eigenaar van Den Hartog & Hoogveld. Ze bespreken onder andere de volgens hun veranderende klantverwachtingen na de Coronacrisis en hoe ze hun klanten hebben ondersteund in tijden van corona, hoe digitale middelen helpen bij het versterken van persoonlijk klantcontact en wanneer deze digitale tools juist plaats moeten maken voor een “ouderwets” telefoongesprek. Herbekijk de vlog via deze link.

Benieuwd wat Yuki voor jouw kantoor kan betekenen?