Direct naar de contentDirect naar de footer

HR in accountancy: hoe het juiste talent boeien en binden?

HR wordt vaak overschaduwd door andere accountantskwalen waardoor het belang van people management moet inbinden. Gebrek aan tijd en personeel is heel herkenbaar. De hoge werkdruk zorgt er bovendien voor dat tijd voor coachingsessies, teambuildings en het volgen van extra trainingen op de helling komt te staan. Maar wat als dit nu juist de kern van het probleem is? Laat HR een gedeeltelijke oplossing bieden.

Bedrijfscultuur als basis van het digitaliseringsproces

Toekomstgericht ondernemen binnen accountancy draait niet per se om digitalisering. Dat staat ons allemaal te wachten. Wel draait het om hoe je technologie op een goede manier integreert in je organisatie. Krijgen medewerkers voldoende context en ondersteuning om zich aan te passen?

Uber gepersonaliseerd en technologisch hoogstaand, een spreidstand?

De verwachtingen van de gedigitaliseerde klant zijn sky-high, maar is jouw service dat ook? De service die monopolies zoals Netflix, Spotify en Coolblue vandaag bieden, zorgt ervoor dat de algemene verwachtingen van klanten wereldwijd veranderen. Kan jouw kantoor volgen met deze algemene tendens? Of hink jij achterop? Laten we kijken wat jouw stip op de horizon is.