Direct naar de contentDirect naar de footer

Omdat we de wensen, noden en meningen van onze partners zo cruciaal vinden, nodigden we Dhoore Accountant uit voor een video-interview. Samen met Nicola Dhoore (bestuurder) en Niel Versmissen (dossierbeheerder) ging Theresa, onze Customer Success Professional, het open gesprek over onze software aan. Het resultaat? Een transparante dialoog en een verhelderende inkijk in onze software, features, werkwijze, service, implementatie en sector! 

Waarom hebben ze bij Dhoore Accountant voor Yuki als accounting software gekozen? Welke hete hangijzers en veranderingen zien ze in de accountancysector? Waar liepen ze met hun kantoor tegenaan? Wat zijn de concrete voordelen van een geautomatiseerde boekhouding? Hoe verliep de samenwerking met Yuki tijdens de implementatie en onboarding? Op welke manieren nam Dhoore Accountant hun klanten mee in dit digitale traject? En welke tips hebben ze nog voor kantoren die willen starten aan hun digitale transformatie?

Dit gesprek van 16 minuten biedt heel wat interessante stof tot nadenken, dus… veel kijk- of luisterplezier!

00:00
00:00
00:00

We kunnen via Yuki een veel efficiëntere manier van werken aan de dag leggen en hebben het gevoel dat we niet meer achter de feiten aanlopen.

Nicola Dhoore, Dhoore Accountant

Wil je graag meer weten over onze software, onze features of onze service?