Direct naar de contentDirect naar de footer

Wat is de impact van je aanlevergedrag in Yuki? Hoe worden documenten het best aangeleverd om maximaal van Yuki's automatisatie te genieten, en deze te verbeteren? En wat kan ik als accountant doen om mijn Yuki-domein proper te houden opdat de automatisatie optimaal werkt? Je ontdekt het in dit webinar!

00:00
00:00
12:32
Heb je vragen na het bekijken van het webinar? Neem dan contact op met ons Customer Support-team via [email protected].

Wat zijn de belangrijkste key take-aways van dit webinar?

  1. Lever documenten regelmatig aan en boek die documenten met dezelfde frequentie bij. Dit heeft een impact op hoe snel documenten automatisch geboekt worden door Yuki. Het is namelijk pas wanneer een factuur opgeladen, herkend én ingeboekt is, dat Yuki zal bijleren. Nadien kan de volgende factuur van dezelfde relatie automatisch geboekt worden door Yuki.
  2. Gebruik de checks in de Automatisatiemonitor om de relatiekwaliteit van de lokale database te verhogen. De lokale database in een domein krijgt namelijk steeds prioriteit in de herkenning. Wanneer Yuki in deze lokale database geen overeenkomende relatie vindt, zal Yuki teruggrijpen naar de centrale database (die gelinkt is aan het KBO).
  3. Via de Automatisatiemonitor kan je dubbele relaties eenvoudig samenvoegen. De eerste drie checks van ‘Relatiekwaliteit’ tonen dubbele relaties op basis van hetzelfde btw-nummer, ondernemingsnummer of relatienaam. Je kiest steeds zelf welke relatie je wenst te behouden. Na het samenvoegen zal Yuki ontbrekende velden van de gekozen relatie steeds aanvullen met de informatie uit de samengevoegde relatie.

Ontdek hoe Ge-fibo hun ondernemers actueel inzicht biedt in hun cijfers

Het Brasschaatse Ge-fibo beseft de positieve impact van automatisatie op de boekhouding maar al te goed. In deze blog ontdek je Ge-fibo’s nieuwe, moderne flow van werken, die ervoor zorgt dat alle medewerkers te allen tijde ‘bij’ zijn met hun verwerking. Om dit mogelijk te maken tonen ze aan hun ondernemers de duidelijke voordelen van frequent aanleveren, zodat ze 24/7 kunnen genieten van een actueel inzicht in hun cijfers.

Ontdek de andere video’s van de Automatisatiemaand

Nog even geduld en het volgende webinar staat voor je klaar.