Direct naar de contentDirect naar de footer

Hoe kan je als kantoor jouw automatisatie over de verschillende domeinen heen opvolgen en instellen? En waar moet je op portaalniveau op letten om je automatisatie te boosten? Dit webinar leg het je haarfijn uit!

00:00
00:00
00:00
Heb je vragen na het bekijken van het webinar? Neem dan contact op met ons Customer Support-team via [email protected].

Wat zijn de belangrijkste key take-aways van dit webinar?

  1. Stel standaardwaarden en UBL-regels overkoepelend in over alle domeinen op portaalniveau. Dit is handig indien dezelfde leveranciers terugkomen over meerdere domeinen. Niet onbelangrijk: de standaardwaarden op domeinniveau hebben altijd voorrang op die van het portaal. Je kan dus steeds uitzonderingen definiëren in het specifieke domein, en toch genieten van directe automatisatie over meerdere domeinen heen.
  2. Volg via het portaaloverzicht ‘Transacties’ op hoeveel transacties er automatisch verwerkt zijn in een bepaalde periode. Yuki toont per domein het totaal aantal verwerkte transacties en geeft aan hoeveel transacties daarvan volledig automatisch verwerkt zijn. Dit zijn transacties die nooit in de workflow terecht zijn gekomen. Met dit overzicht zie je snel bij welke domeinen er nog ruimte is voor verbetering van het automatisatiepercentage én kan je je automatisatiekennis delen binnen het kantoor . 
  3. Ontdek de Automatisatiemonitor op portaalniveau. In deze webinar-reeks zoomden we al in op de Automatisatiemonitor op domeinniveau. Het is nu ook mogelijk om op kantoorniveau inzicht te krijgen in de automatisatiescores van alle domeinen. Met dit overzicht krijg je een goed beeld van het aantal openstaande suggesties dat de Automatisatiemonitor proactief voorstelt. Handig dus om te weten in welke domeinen je nog kan automatiseren en op welke onderdelen je nog kan inzetten. 

Ontdek zes duidelijke redenen waarom je moet starten met automatiseren

In deze blog zetten we zes glasheldere redenen op een rijtje om te starten met automatiseren. Liefst vandaag nog! Door je boekhouding stapsgewijs te automatiseren, beperk je immers je manuele werkzaamheden tot een minimum, verklein je de kans op fouten en spaar je heel wat kostbare tijd uit, die je vervolgens volop kunt spenderen aan controle of adviesverlening. Je leest er alles over in deze blog!