Direct naar de contentDirect naar de footer

Hoorde jij ook op 6 februari overwinningsmuziek uit het Concertgebouw te Brugge komen? Daar is een goede verklaring voor! In dit prachtige gebouw verzamelde zich immers de crème de la crème van onze accountancysector. De paperassen werden even ingeruild voor gezellige babbeltjes, de facturen werden tijdelijk omgewisseld voor champagneglazen. Kortom, happy faces everywhere - en onze partners genoten er met zienderogen van. Bovendien verlieten een aantal accountantskantoren het Concertgebouw zelfs met nóg een grotere glimlach op hun gelaat, want zij? Zij mochten de felbegeerde Yuki Awards in ontvangst nemen. Lees gauw verder en leer onze winnaars kennen!

00:00
00:00
02:56

Mogen wij een applaus voor onze kersverse winnaars?

Fast Growing Award: Axellence

Groei met de grote ‘G’: voor Axellence ging het razendsnel tijdens het afgelopen jaar. Met een vlotte digitale opstart, een gezonde groeihonger en een duidelijke toekomstvisie, slaagde deze Franstalige partner erin om stevige stappen voorwaarts te zetten. We belonen Axellence dan ook met veel plezier - en geheel terecht! - met onze Fast Growing Award! Proficiat!

Customer Intimacy Award: Fact-is

Wie zijn klanten op een voetstuk plaatst, krijgt van ons een ereplaats op het podium. Da’s niet meer dan terecht, toch? Bedankt, Fact-is, om steeds ‘the extra mile’ te gaan, zowel voor je klanten als voor je personeel! De Merksemse succesformule? Een bijna dagelijkse verwerking, waardoor klanten elke dag kunnen genieten van real-time inzichten. Goed bezig!

Product Leadership Award: Certifisc

De terechte winnaar van onze Product Leadership Award? Dat is zonder twijfel Oost-Vlaamse Certifisc - zéker wanneer je kijkt naar de prachtscore van hun Kwaliteitsmonitor! Van automatisering, over efficiëntie, tot het optimaal toepassen van hun productkennis: Certifisc ging er het afgelopen jaar vol voor. En dat belonen we uiteraard met veel plezier!

Sustainability Award: PKF BOFIDI

Mogen we een applaus voor PKF BOFIDI? Zij wonnen immers voor de allereerste keer in Yuki’s geschiedenis onze Sustainability Award! Van hun duurzame bedrijfsvisie tot hun impactvolle initiatieven: ze zetten duurzaamheid met stip op de agenda. En zo'n knappe, toekomstgerichte en interne motivatie? Die belonen we graag met een Yuki Award! Chapeau!

Miss Yuki: Ilse Simis

Met de juiste digitale ondersteuning? Dan is niets onmogelijk voor Ilse Simis van GRAEF! Ze plukt dan ook vollédig de vruchten van onze Yuki-software. Een kersverse feature testen? Nieuwe ideeën aanleveren? Collega’s ondersteunen? Of ons constructieve feedback geven? You name it, want Ilse doet het allemaal! Dikke merci, Miss Yuki!

Mister Yuki: Nicola Dhoore

Nicola Dhoore, bestuurder van Dhoore Accountant, draagt digitalisering en automatisatie hoog in het vaandel. Hij is een grote fan van Yuki - en wij van hem! Nicola vormt immers een fijn klankbord en gewaardeerde sparringpartner, die niet alleen op constructieve wijze met ons meedenkt, maar ook de ‘moderne accountant’ belichaamt. Kortom, een terechte Mister Yuki!

Operational Excellence Award: Acctive

De knappe successen en resultaten van Acctive? Die wilden we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Van digitalisering tot automatisering, van innovatie tot klanttevredenheid: op alle vlakken blonk dit kantoor uit. We belonen ze dan ook graag met onze absolute hoofdprijs: de Operational Excellence Award! Geef deze trofee maar een mooi plekje op kantoor!

Voilà, dit waren ze dan! Onze kersverse winnaars van de Yuki Awards 2024 zijn bekend en we wensen hen een waanzinnig dikke proficiat toe. Natuurlijk zijn er ook een aantal kantoren die nét geen trofee wisten te bemachtigen. Ook aan hen zeggen we een welverdiende merci voor hun fantastische inzet tijdens het voorbije jaar. Doe vooral zo verder en wie weet… claimen jullie volgend jaar een plaatsje op ons podium! 
Pssst, wil jij op het Yuki Partner Gala 2025 graag een Yuki Award in de wacht slepen? Ontdek onze tips & tricks en schiet vandaag nog uit de startblokken!