Direct naar de contentDirect naar de footer

Een reisblog op de Yuki-website? De wonderen zijn de wereld nog niet uit! Onlangs hadden we het genoegen om een gezellige groep Yuki Award-winnaars te belonen met een heerlijke driedaagse in Londen. Voor wat, hoort wat, toch?! We wilden deze kantoren namelijk graag in de bloemetjes zetten voor hun uitzonderlijke prestaties en zeg nu zelf: wat is er dan beter dan het verkennen van één van de meest bruisende steden ter wereld? London is calling, dus… lees gauw verder wat we met onze accountants hebben uitgespookt!

Waarom gingen we naar Londen?

First things first: waarom gingen we überhaupt naar Londen? We trokken met onze partners naar London omdat deze kantoren één van onze jaarlijkse Yuki Awards hadden gewonnen. Naast een spetterend Yuki Gala en de Award zelf, kregen ze als beloning van Yuki ook nog een volledig uitgedachte en uitgewerkte marketingcampagne met verschillende extra’s, zoals een fotoshoot, interview of social media ondersteuning. En als kers op de taart? Accountex in Londen: een boeiend, internationaal en gerenommeerd accountancy-event vol interessante lezingen, inspirerende keynotes, innovatieve opvattingen over de toekomst en verhelderende seminaries!

Wil jij ook kans maken op een Yuki Award, inclusief alle extra’s?

Wat stond er op de reisplanning?

Het nuttige aan het aangename koppelen: daar gingen we voor tijdens ons verblijf in Londen. Na aankomst genoten we van een korte wandeling langs Borough Market, om te eindigen met een heerlijk diner en ditto drinks met zicht op de Tower Bridge, om elkaar nog wat beter te leren kennen. De tweede dag startte met een royaal ontbijt, waarna we ons begaven naar Accountex, thé place to be voor accountants om de toekomst van de sector te bespreken en nieuwe inzichten over artificial intelligence, digitalisering, welbevinden op de werkvloer en sustainability op te doen. Op onze laatste dag tenslotte kuierden we nog wat door het bruisende stadscentrum en genoten we van een verrukkelijke, uitgebreide en oer-traditionele High Tea, waarna we met z’n allen opnieuw met de trein huiswaarts keerden. We waren moe, maar voldaan - en genoten immens van de mooi gebalanceerde mix van educatie en plezier. 

Naast een spetterend Yuki Gala en de Award zelf, kregen ze nog een uitgewerkte marketingcampagne met verschillende extra’s, zoals een fotoshoot, interview of social media ondersteuning.

Hoe maak je kans op deze prijs?

Wil jij in 2024 ook kans maken op een Yuki Award, inclusief volledige marketingcampagne, fotoshoot, interview én leerrijke trip? Dan wordt het hoog tijd om nóg meer vruchten te plukken van onze software! Neem onze verschillende Awards grondig onder de loep en aarzel niet om je Customer Success Professional aan te spreken voor tips, tricks, steun en begeleiding. Ons team staat namelijk altijd klaar om je te helpen in de juiste richting en ondersteunt je graag waar mogelijk. En wie weet… sleep jij volgend jaar ook een Yuki Award in de wacht! 

Succes!

Wil jij ook kans maken op een Yuki Award, inclusief alle extra’s?