Direct naar de contentDirect naar de footer

Hoe werkt de koppeling?

De koppeling met Yuki zorgt ervoor dat alle verkoopfacturen automatisch, op regelniveau, in je Yuki boekhouding staan. Shopify is het grootste en snelst groeiende e-commerce platform ter wereld. Shopify is veel meer dan alleen een webshop. In combinatie met bijvoorbeeld een iPad, de Shopify App, een bancontact terminal en een barcodescanner wordt het je kassa (POS). Maak dus van je fysieke winkel een moderne webshop of migreer je bestaande webshop naar Shopify. Met Shopify heb je meer dan 200 apps beschikbaar die nieuwe functies toevoegen aan je webwinkel. Voor het inrichten van het platform is geen specifieke, technische kennis nodig.

Voordelen

  • Direct inzicht. Naast het automatisch doorboeken van alle orders, worden alle verkoopfacturen automatisch geboekt op regelniveau. De artikelen worden automatisch aangemaakt in Yuki en ook de betalingswijze wordt overgenomen. Bovendien worden relaties automatisch aangemaakt, anonieme orders via de kassa worden op een door jou te kiezen relatie geboekt. Ook de verrekening van cadeaubonnen is een fluitje van een cent!
  • Geen gedoe met retourneren. Retourzendingen kunnen eenvoudig binnen Yuki gecrediteerd en vervolgens terugbetaald worden.
  • Eén systeem voor meerdere vestigingen. Mogelijkheid om vanuit één Shopify omgeving naar meerdere Yuki-administraties door te boeken. Dit op basis van ‘locatie’ in Shopify.

Hoe de koppeling activeren?

De koppeling wordt geleverd door diverse partijen. Voor meer informatie over de koppeling en de tarieven kun je contact opnemen met Asista ICT Oplossingen via 088 1610000 of via webwinkelfacturen.nl, specialist in webwinkel koppelingen. Deze koppeling maakt ook gebruik van de module “Yuki Factuur”, waardoor je deze module op voorhand dient te activeren in de Yuki Store.