Direct naar de contentDirect naar de footer

Hoe werkt de koppeling?

Je facturatie op Striktly verschijnt automatisch in de online Yuki boekhouding. Je hoeft geen enkele manuele verrichting meer te doen om uitgaande facturen op te laden naar Yuki omdat de programma’s met elkaar communiceren.

Voordelen

  • Boekhouding steeds Up-To-Date. Door de koppeling blijft je boekhouding dagelijks bijgewerkt. Zo heeft u altijd een klare kijk op uw cijfers.
  • Bespaar op werkuren voor je boekhouder. Je boekhouder hoeft niets over te typen, of te importeren in zijn online Yuki boekhouding omdat de facturen automatisch verschijnen.
  • Werk zelf efficiënt en tijdbesparend. Bij een BTW-aangifte hoeft u niet meer na te denken om uitgaande facturen te bezorgen aan je boekhouder, hij heeft ze reeds in zijn bezit.

Over Striktly

Striktly Business Software is het administratieprogramma voor ondernemers waaronder installatie en bouwbedrijven. Projectbeheer, facturatie, offerte opvolging en planning. Automatische aanmaningen en betaalopvolging. Gekoppeld met andere toepassingen, webshops of softwareprogramma’s. Zo heb je alles bij de hand met 1 cloudoplossing die je kan bedienen op smartphone, tablet of vaste computer.

Hoe de koppeling activeren?

Er zijn 3 mogelijkheden om de koppeling te activeren: Bezorg je Yuki-key en je Yuki Admin-ID aan onze Striktly medewerker bij de implementatie. In de parameters van Striktly kan je zelf je Yuki-key en je Yuki Admin ID invullen. Stuur je Yuki-key en je Yuki Admin-ID naar [email protected]