Direct naar de contentDirect naar de footer

Wij zijn financiële experten die het verschil maken bij expansies, overnames, internationalisering, transformaties of start-ups. Omdat groeibedrijven en complexiteit ons scherp houden en wij hen op een volgend niveau in hun financiële organisatie kunnen brengen. Omdat vertrouwen in verandering en dynamiek hoekstenen van ondernemen zijn. Wij werken niet voor jou, maar met jou. En dit in volledige openheid en transparantie. Business oriëntatie, pragmatiek en deskundigheid kenmerken onze manier van samenwerken.Voor grote of kleine organisaties met ambitie

Bent u ondernemer, financieel manager, aandeelhouder of investeerder? Grote of kleine onderneming, multinational of lokaal bedrijf? Je kunt op ons rekenen: elke organisatie met een toekomstplan vindt bij ons een goede match.

Internationale expertise via het PKF netwerk

Multinationaal ondernemen betekent niet noodzakelijk dat je bedrijf groot is. Verschillende van onze klanten moeten, omwille van hun niche of specialisatie, internationaal denken. Daarom zijn we als lokale Belgische organisatie de exclusieve vertegenwoordiger van het internationaal PKF netwerk voor België. Door de samenwerking met PKF krijgen klanten van PKF-VMB toegang tot de international expertise van PKF. Onze expertises Onze aanpak is multidisciplinair en op maat van de klant. Je krijgt 1 aanspreekpunt als sleutel tot de rest van de organisatie. Zo kunt je een beroep doen op ons netwerk van gespecialiseerde kerncompetenties.