Direct naar de contentDirect naar de footer

Dienstverlening met pit, door en voor ondernemers

Titeca Accountancy is een sterk groeiend, fullservice, vooruitstrevend boekhoudkantoor met 10 verschillende vestigingen en 200 medewerkers verspreid over West-, Oost-Vlaanderen en Henegouwen.

Bij ons kan je terecht voor ondernemen met schwung, want ondernemen zit ons in het bloed. De Titeca-klantverantwoordelijke gaat ver voorbij de cijfers.  Je persoonlijke gespreks- en sparringspartner ontzorgt je, adviseert en motiveert, met focus op jouw toekomst, jouw onderneming.

1) Accountancy

Boekhouding is een middel tot ondernemerschap, maar is geen doel op zich. Wettelijke boekhouding, administratieve verplichtingen en fiscale optimalisatie blijven erg belangrijk. Je Titeca accountant optimaliseert jouw individuele dossier, ondersteunt en stuurt bij waar nodig. Zo focus jij je als ondernemer moeiteloos op wat je het liefste doet: ondernemen met goesting!

2) Gespecialiseerd advies 

Als ondernemer worstel je vaak met een complex pakket van vraagstukken. Naast onze accountants heeft Titeca heel wat experten in huis om samen met jou uitdagende vraagstukken op te lossen onder meer op het vlak van juridisch advies, fiscale en financiële optimalisatie, subsidies en strategisch advies.

Met Titeca Accountancy kies je voor ondernemersoplossingen met meerwaarde tegen betaalbare prijs.