Direct naar de contentDirect naar de footer

Als moderne accountant besef je maar al te goed hoe belangrijk het is om te starten aan je digitale transformatie. Het landschap verandert, ondernemers veranderen, en jij, als accountant in de 21e eeuw, zult ook moeten evolueren. De keuze voor een digitaal boekhoudpakket is een stap in de juiste richting, maar dit roept meteen de vraag op: hoe kies je het perfecte boekhoudpakket? Hoe verloopt de samenwerking met een softwareleverancier precies? En waar moet je rekening mee houden bij je keuze?

Bij de selectie van het perfecte boekhoudpakket zijn er tal van vragen te overwegen. En eerlijk gezegd, wie is er beter geschikt om deze vragen te beantwoorden dan… jouw collega-accountants? Via deze vragenlijst krijg je niet alleen veel praktische tips, trucs en inzichten uit de praktijk, maar je zult ook ontdekken welke vragen je als accountantskantoor aan je softwareleverancier moet stellen. Meten is weten, nietwaar? En de keuze voor een boekhoudpakket is te ingrijpend om er onvoldoende bij stil te staan.

Sinds we de keuze hebben gemaakt om te werken met Yuki, kunnen we een veel uniformere en efficiëntere manier van werken aan de dag leggen.

Nicola Dhoore, Dhoore Accountant

Voor ons vormt Yuki het perfecte boekhoudpakket, omdat het ervoor zorgt dat we de boekhouding dag na dag kunnen bijwerken.

Benjamin Daemen, Creative Finance

Safe to say: bij het kiezen van het perfecte boekhoudpakket voor jouw kantoor komt veel kijken. Neem de tijd, doe grondig onderzoek, overleg met collega-accountants, stel de juiste vragen en denk goed na over de toekomstvisie van je kantoor. Hierdoor kies je zeker de juiste software die voldoet aan jouw behoeften. En je merkt het meteen: heel wat accountantskantoren gingen jou al voor en vonden in Yuki de perfecte partner. Dat zegt eigenlijk meer dan voldoende, toch?

Benieuwd naar wat onze partners nog te vertellen hebben over hun samenwerking met Yuki?