Direct naar de contentDirect naar de footer

Wil jij als financieel expert meer gaan inzetten op het geven van strategisch advies? Dan wordt het niet alleen cruciaal om jezelf meer tijd te gunnen door je werk efficiënter in te delen, maar ook om de kwaliteit van je werk te waarborgen.  Ben je benieuwd hoe jouw collega’s dit aanpakken en erin slagen om zich op te werpen als rasechte businesspartner? Van CFO’s tot financieel managers: ontdek welke slimme features zij dagelijks gebruiken om hun doelen te bereiken en laat je inspireren!

Slimme keuzes zorgen voor slim advies

Jezelf onderscheiden door digitalisering en strategische advisering? Dat staat ongetwijfeld hoog op je verlanglijst. Moderne boekhoudpakketten brengen immers een ware revolutie teweeg aan de hand van slimme features, die véél verder reiken dan het ‘gewone’ boekhouden. Van automatische factuurverwerking tot real-time rapportages, van automatische controles tot standaardisering van repetitieve taken: een geavanceerde boekhoudsoftware kiezen levert je meer tijdswinst op, verkleint de kans op fouten, geeft je een voorsprong op de concurrentie en maakt van je financiële afdeling een sleutelrol in het geven van waardevol advies.

Een strategisch inzicht dankzij analytisch boekhouden

Stel je voor dat je elk aspect van je bedrijf, zoals de winst per product of de kosten per afdeling, gedetailleerd zou kunnen analyseren. Dat klinkt misschien als te mooi om waar te zijn, maar dat is precies wat Yuki’s module ‘Analytisch boekhouden’ voor jou kan betekenen. Deze module verzamelt en verwerkt de financiële gegevens van je bedrijf automatisch in heldere rapportages. Zo kan je eenvoudig verschillende cijfers vergelijken, heb je een duidelijk visueel overzicht om analyses uit te voeren én krijg je via artificiële intelligentie een diepgaand inzicht in de financiële status van je onderneming. Klaar om trends en patronen op te sporen? Laat die doordachte strategische beslissingen maar komen! 

We hebben ruim 10.000 documenten verwerkt, waarvan 65% volledig automatisch. Dit geeft ons de tijd en ruimte om écht in onze cijfers te duiken.

Een foutloze boekhouding door de Kwaliteitsmonitor

Yuki’s Kwaliteitsmonitor? Die vormt dé ultieme tool voor meer efficiëntie en controle. Het heldere dashboard biedt jou als financieel verantwoordelijke namelijk meteen een duidelijk inzicht in de compleetheid en correctheid van je administratie. Zo ontdek je snel waar er extra aandacht nodig is, klik je met één muisknop door naar het specifieke document en zie je welke verbeteringen mogelijk zijn. Dankzij slimme controles wordt je volledige administratie elke nacht gecheckt. Het systeem voert dan 21 kwaliteitscontroles uit op 7 hoofdonderdelen, met als resultaat? Een up-to-date boekhouding! De tijd die hierdoor vrijkomt, kan je spenderen aan het uitvoeren van grondige analyses en het geven van meer strategisch advies aan je stakeholders!

Een helder financieel advies met de Financiële Monitor

Yuki’s Financiële Monitor is een krachtige tool die op één centrale plek al je cruciale bedrijfscijfers helder en visueel weergeeft, inclusief omzet, kasbalans en belangrijkste KPI's. Hierdoor krijg je moeiteloos real-time inzichten in je doelstellingen en cijfers. Het heldere dashboard is overzichtelijk en wordt automatisch geüpdatet, wat de vertaling van je financiële gegevens naar waardevolle beslissingen en strategische adviezen vergemakkelijkt. Bovendien bespaart de Financiële Monitor je tijd én verkleint het de kans op fouten, omdat je te allen tijde het brondocument centraal hebt staan in Yuki. Klaar om nóg meer strategisch advies te kunnen geven?

Wil jij als financial ook meer inzicht in je cijfers, zodat je meer strategisch advies en waarde kunt geven?